https://rrcshop.hu/
Kedves Klubtagok, tisztelt Csoporttagok!
Sajnálatos, hogy a COVID-19 világjárvány elleni védekezés során kijárási korlátozást vezettek be, de be kell látni, hogy mindannyiunk közös érdeke a személyes kontaktusok számának csökkentése.
Ennek ellenére gőzerővel dolgozunk azon, hogy a következő találkozón – amely megrendezése természetesen függ a kijárási korlátozás megszüntetésének időpontjától – mindenki megtalálja a számára kedves és tartalmas időtöltést.
Ehhez kívánunk hozzájárulni azzal, hogy közzétesszük: megállapodást kötöttünk az RR Custom Hungary Kft.-vel, akik rendezvényeinken bemutatják termékeiket és vásárlási lehetőséget is biztosítanak.
A cég termékei felölelik az autókozmetikumok teljes körét, beleértve a polírozáshoz szükséges kellékeket, de autó illatosítókat is találhattok kínálatukban.
A világjárvánnyal kapcsolatban a jelenleg érvényben lévő szabályokra figyelemmel jelenleg csak on-line vásárlást biztosítanak számunkra 10%-os kedvezménnyel.
Rendeljetek bátran, igazán professzionális termékeket forgalmaznak, én már kipróbáltam, és csinosítsátok a kényszerű pihenőt töltő autóitokat!
Titkos tipp: nézzétek az RRC Youtube csatornáját, valamint honlapjukon lévő blogot, ahol hasznos ötleteket és termékhasználati tanácsokat kaphattok képi és szöveges módon is.
Elérhetőségeik:
Kedvcsinálónak a kommentben pár saját kép az RRC gyorsvax-al kezelt fényezésről.
A kedvezményre jogosító kód: RRCJAP10
 

Prius szélvédőcsere akció.

Pilis Autóüveg Kft

(Telephely: 1044 Budapest, Garam utca 3.)

Szeness Zoltán ügyvezető úrral történt beszélgetés végeredménye az volt, hogy a Prius Club Hungary Facebook csoport tagjai kedvezményt kapnak az éppen aktuális autótípushoz ajánlott szélvédőüveg árából. Ez a következőképpen alakul:

P2 2004-2006 ;P2 FL 2006-2009

ezekben még nincs esőérzékelős változat. A színe: egyszínű zöld. 45.600,- + 3.800,- a keret - Sekurit Saint-Gobain üveg

 

P3 2009-2012; P3 FL; P3 Plug-in 2012-2016

Mindegyik kivetítős, és létezik szenzoros és nem szenzoros változat. Színűk szintén egyszínű zöld.

Nem szenzoros változat: 112.100,- + 5.700,- keret - Pilkington üveg

Szenzoros változat: 115.900,- + 5.700,- keret - Pilkington üveg

A kedvezmény érvényesítésének módja az, hogy a Prius Club Hungary csoportra, és Sarvajcz Tamásra kell hivatkozni.

További info itt: 

 


COBRA AH4625 kártyás rablásgátló és riasztó rendszer

AH4625 kártyás rablásgátló és riasztó rendszerGyári távirányítóról kezelhető rablásgátló és riasztó rendszer, 2 darab aktív Vezetői Kártyával, CAN-BUS  vezérléssel, saját akkumulátoros ( Li-Po ) , rádió vezérelt, vezeték nélküli szirénával, ultrahang beltér védelemmel, indítás blokkolással, késleltetett rablásgátlás kimenettel, PIN kód vészkikapcsolással

Toyota gyári beszállító - minősített termék - egyedileg beszerelve =  hatékony védelem. Kedvező ár/érték arányú termék,  Li-Po akkus rádió vezérelt szirána ( nincs mit elvágni, RF zavarni felesleges )  ultrahang beltér védelem, CAN BUS vezérlés. A készlet lényegi tartozéka 2db jeladó kártya ( Driver Card ) amit nyitás után keres a központ és 25 mp elteltével  - ha nincs jelen a kártya - riaszt és nem indítható a jármű. Tehát nincs ideje a tolvajnak kikötni-hatástalanítani. Bekapcsolható  egy rablásgátló funkció is, ez egy külön blokkolást vezérel, menet közbeni leállításra is alkalmas, előjelzéssel ( sziréna-vészvillogó ) Természetesen logic vezérléssel működteti a vészvillogót. 

Hatékony védelem, anélkül hogy a Smart Key kényelme csökkenne. 

- Egy egységbe integrált rablásgátló és riasztó rendszer,mindkét funkció - a piacon egyedülállóan - CAN BUS vezérléssel
- Rádiós Vezetői Kártya azonosítás, teljesen automatikus működéssel, riasztó ki és bekapcsolás gyári távirányítóról vagy Smart rendszerről
- Önbeálló, kikapcsolható ultrahang beltérvédelem, Toyota kárpit szín
- Rendkívül magas védelmi szint, szkennelés, OBD manipuláció, kulcslopás, kulcskód másolás ellen
- Magas kényelmi szint a használó részére, PIN kód vészkikapcsolás
- Kevés hiba lehetőség a kábelezésnél, könnyű rejthetőség, vízhatlan sziréna egység
- Többszörös blokkolás ( beépített blokkolás + rablásgátlás kimenet + egyedi blokkolási lehetőségek  )
- Cobra minőség, a legnagyobb autógyárak beszállítójától, Toyota gyári beszállító
- Kedvezőbb szerelési ár - egy munkadíj két beszerelés helyet, kevesebb megbontás
 

Kimenet GPS átjelzéshez, pager funkció, opcionális GPS eszközt szintén tudunk számotokra kínálni, havidíj mentes, csak SIM költséggel. Abban is saját akku, sebességfüggő blokkolás webről vagy SMS-el, támadás jelző rejtett gomb.  Magyar web felület  ( ingyenes ) , pozíció térképen, menetnapló, élő követés, geoketrec, email értesítés GSM zavarás esetén + Android - IOS app. 

Prius Csoport ár: 67.990 HUF
Fogyasztói ár: 79.990 HUF
Köszönettel:

Kozelszky Csaba


 AUTOMOTIVE TECHNOLOGIES Kft.

 H-1016 Budapest Zsolt utca 10/A

 

(   +36205999551

www.incartech.hu

*   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

 

 


Magyar Prius Club minden tagjának, minden szolgáltatásra 10% kedvezményt biztosítunk. Az érvényesítéshez csak annyit kell tennetek, hogy a fizetésnél a pénztárban a Club-ra hivatkoztok.